Javni poziv k sodelovanju v projektu Sluhodvod

Sluhodvod 1. Foto: Marcandrea
Javni poziv k sodelovanju
Zavod Sploh v letošnjem letu vabi ustvarjalce k projektu Sluhodvod, ki je usmerjen k spodbujanju in razvoju glasbenih, zvočnih in izvajalskih postopkov ustvarjanja.
K prijavi pozivamo ustvarjalce vseh generacij in področij umetnosti, pa tudi širše (zvok, glasba, video, fotografija, prostor, svetloba, uprizoritvene umetnosti, računalniško programiranje, igričarstvo, tehnologije itd.), pri čemer nas bolj kot profesionalna izobrazba zanimata samoiniciativnost in motiviranost za ustvarjanje in soustvarjanje. Tema tokratne edicije je spomin: odnos, občutki, doživljanje, vtisi, sanje, razmislek, posledice …
Delo bo potekalo v letu 2021, v sklopu katerega bodo ustvarjalci pripravili pet javnih dogodkov. Potekalo bo individualno in v skupini.
K prijavi je potrebno dodati pisni sestavek v obliki življenjepisa, motivacijskega pisma ali avtorski izdelek, ki nam bo ponudil vpogled v posameznikovo ustvarjanje.
V primeru, da prijaviteljem tovrstna oblika prijave ne ustreza, se lahko srečamo tudi v živo po vnaprejšnjem dogovoru (zavodsploh@gmail.com).
Delo bo honorirano in bo potekalo v Ljubljani, v prostorih Španskih borcev. Pogostost srečanj po sprotnem dogovoru.
Prijave in vprašanja sprejemamo na naslov zavodsploh@gmail.com
Več o preteklih projektih v okviru cikla Sluhodvod najdete tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *